Els Mossos d'Esquadra van detenir a Blanes el passat 12 d'abril a dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

A principis de març els agents de la Unitat d'Investigació van tenir coneixement que en un pis del carrer Pare Puig de la ciutat selvatana hi podia existir un punt de venda de substàncies estupefaents. A partir d'aquesta informació, es va iniciar una investigació i amb els indicis necessaris, es va demanar una autorització judicial per accedir a l'habitatge. Durant la tarda del 12 d'abril es va dur a terme l'entrada i perquisició.

En el moment de l'entrada hi havia dues persones a l'interior del pis. Una d'elles va intentar fugir saltant per una finestra que dona a un pati de l'edifici i en caure, va patir ferides lleus que van requerir el seu trasllat a l'hospital, i va rebre l'alta al cap de poques hores. L'altra persona va ser trobada en una de les habitacions del pis.

En l'escorcoll es van localitzar diversos embolcalls de cocaïna, una peça en roca, bàscules de precisió, bosses i altres estris per dosificar i preparar la droga per a la venda. A més, ells agents van trobar 13.000 euros en efectiu.

Els diners localitzats durant l'escorcoll Mossos d'Esquadra

Els dos homes van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els detinguts, sense antecedents, passaran pròximament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes