Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Breda han detingut una parella per robar objectes de valor i un cotxe en un habitatge de Blanes.

Ambdós circulaven en un cotxe robat quan els van sorprendre. Els arrestats són un home i una dona de 22 anys i els acusen de ser presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i un robatori d’ús de vehicle. L'home ha ingressat a presó.

Els fets es remunten al 23 de juny quan es va perpetrar un robatori amb força en un habitatge de Blanes, mentre els propietaris estaven dormint.

Els lladres van sostreure diversos objectes de valor, principalment electrònics, i el vehicle de les víctimes.  

Dos dies després, una patrulla de la Policia Local de Breda va detectar el vehicle robat mentre circulava pel municipi i a sol·licitar l'ajut de la Policia Local de Riells per controlar els accessos de possibles sortides del vehicle.

La Policia Local gràcies a això va poder fer recerca pel poble i va localitzar el vehicle circulant pel poble. El van seguir i metre això succeïa es va informar la Policia Local de Riells i la sala de Mossos.

El vehicle finalment es va aturar en un aparcament de la carretera d’Arbúcies i la Policia de Breda va impedir la fugida dels ocupants i en va identificar el conductor. En aquell moment també s'hi va sumar la policia de Riells que va arribar al lloc i va donar suport a l’actuació de la policia de Breda. Minuts més tard, van arribar al lloc agents dels Mossos d’Esquadra i es van detenir els dos ocupants del vehicle. 

En el moment de la detenció els van intervenir, segons informa el cos policial, els dos jocs de claus del vehicle sostret.

Els detinguts van passar el dia 26 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va decretar l’ingrés a presó de l’home i la llibertat amb càrrecs de la dona.