Els alumnes de l'escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva reprendran el curs aquest dijous 8 de setembre després que uns aiguats impedissin fer classe normal des d'aquest dilluns. Les pluges van afectar greument l'estructura de l'edifici i això va obligar a traslladar la primera jornada del curs al pati de l'escola i la direcció va enviar els alumnes a casa fins a nou avís. De cara al dijous, es repartiran els alumnes en diferents espais a l'espera de finalitzar la reparació de l'edifici. Es preveu que les obres acabin a finals d'aquesta setmana. L'escola té 366 alumnes i estan en un edifici construït a finals dels 70 i una ala més recent annexada el 1999.

La part malmesa és a la coberta de l'edifici antic, on hi ha humitats a les parets, el sistema elèctric, ordinadors, pissarres electròniques i projectors. El consistori assumirà la despesa de les obres, mentre que Educació ho farà amb el material de l'aula. De moment, es farà una reparació temporal i de cara a l'estiu vinent es canviarà la coberta i la canal.

Els serveis de transport i menjador funcionaran amb normalitat a partir del mateix dijous i les activitats de lleure de les tardes també es reprendran per l'alumnat d'infantil i primària del centre afectat.