Més de 40 persones condecorades durant la Diada de la Policia Local de Caldes

Reconeixen membres del cos per actuacions meritòries i d’altres policies així com ciutadans

DdG

Més de 40 persones han rebut un reconeixement públic en la celebració del Dia de la Policia Local de Caldes de Malavella que s’ha celebrat aquest dissabte.

S’ha reconegut la tasca de diferents membres del cos amb felicitacions i medalles al mèrit policial per diferents actuacions destacades. També s’han condecorat ciutadans de la població per la seva col·laboració i membres d’altres cossos policials.

En el transcurs de l’acte s’han lliurat les medalles al mèrit professional i felicitacions a persones que han destacat durant el darrer any per la seva col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública i a membres de cossos policials que han destacat en l’exercici de les seves funcions.

L’alcalde, Salvador Balliu, ha presidit l’acte de celebració del Dia de la Policia Local de Caldes de Malavella juntament amb el cap de la Policia Local, el sotsinspector en cap Xavier Muñoz, L’acte s’ha celebrat el matí a l’Auditori de l’Escola de Música i com és habitual compta amb el tradicional lliurament de medalles al mèrit professional i reconeixements públics a aquelles persones que hagin destacat per la seva actuació i/o col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública o bé pels anys de servei desenvolupats al cos.

L’acte ha seguit amb el lliurament de felicitacions públiques per premiar les actuacions que han destacat notòriament del nivell normal en el compliment del servei o que, pel risc de les actuacions executades o per l’eficàcia dels resultats, s’han de considerar meritòries. En concret, al llarg de l’acte, s’ha fet reconeixement públic a més de 40 persones, entre membres de la Policia Local i altres cossos policials i ciutadania a títol individual.

També s’ha reconegut el treball de col·laboració per part del personal policial d’altres cossos de seguretat com són Mossos d’Esquadra i les Policies de Llagostera i Cassà de la Selva, amb les quals hi ha establert un conveni de col·laboració. 

L’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha valorat el mèrit de ser policia en la societat actual, mancada de valors, i ha destacat la tasca vocacional, la implicació, l’entrega i la fidelitat al servei públic dels agents per millorar la vida de la ciutadania. Durant la seva intervenció, l’alcalde també ha donat dades de seguretat, enguany al poble ha incrementat la seguretat i ha assegurat que «no són fruit d’una casualitat sinó fruit de la feina ben feta i el treball conjunt de tots els cossos de seguretat, en concret de la Policia de Caldes», indicat l’ajuntament en un comunicat. 

També s’ha presentat la sisena marxa pels Valents que tindrà lloc el dia 25 de febrer de 2024 i que s’organitza de mans de la Policia Local de Caldes de Malavella.