Llancen un còctel molotov contra un bar de Lloret

La Policia Local intenta identificar l'autor del llançament que va arribar amb bici

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Investiguen qui hi ha al darrer d'un llançament d'un còctel Molotov en un bar del passeig de Lloret de Mar.

Els fets van succeir cap a tres quarts de tres de la matinada del dia 12 de març i la Policia Local és qui va apagar les flames. Ho van fer amb l'extintor del cotxe patrulla i van poder sufocar ràpidament les flames, que van causar alguns danys al local. Van cremar diverses peces del mobiliari de l'establiment, com va avançar Lloret Gaceta.

No va ser necessària l'actuació dels Bombers ni tampoc es va haver d'evacuar ningú dels pisos superiors de l'edifici. Amb tot, però, el fum es va escampar a l'entrada del bloc que dona al carrer Pintor Huguet, que es va ventilar. A la zona també s'hi va desplaçar el SEM, però no va haver d'actuar, indiquen fonts oficials.

Arran dels fets, la Policia Local de Lloret de Mar i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació.

Captat per les càmeres

Els agents estan pendents d'identificar l'autor de l'incendi intencionat amb un còctel Molotov. Poden ser claus les càmeres de vigilància de l'establiment, ja que van poder captar l'individu que va causar l'incendi: es tracta d'un home que circulava amb bicicleta i que segons es veu a les imatges, quan arriba davant del local llança el producte incendiari que provoca el foc.

Aquest bar està ubicat al passeig de Camprodon i Arrieta i aquest cas no es descarta que estiguin relacionat amb alguna revenja.