Detingut per robar quatre vegades en dos mesos en una botiga de Maçanet i sostreure'n 11 pernils

Els dos últims robatoris els va cometre en dues nits consecutives de la setmana passada i se'n va emportar també formatges i la caixa registradora

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadrahan detingut un home que ha robat quatre vegades en una mateixa botiga de Maçanet de la Selva i d’on s’ha endut 11 pernils. A banda es va emportar una caixa amb formatges i la caixa registradora. El menjar sostret està valorat en més de 1.740 euros, segons la policia.

Aquest lladre que sembla especialitzat en embotits ha actuat en els últims dos mesos a la població i en aquest mateix establiment del centre del poble. L'arrestat que ja compta amb antecedents policials té 38 anys i els Mossos el van detenir aquest dilluns 18 de març pels dos últims fets. L'acusen de ser presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a interior d’establiment comercial.

Els fets pels quals ara l'han detingut es remunten a la matinada dels dies 11 i 12 de març quan els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners van tenir coneixement que una botiga d’alimentació de Maçanet havia patit, durant dues nits consecutives, un robatori amb força.

El presumpte autor havia forçat la porta de l’establiment per accedir a l’interior. El primer dia va robar un pernil i la màquina enregistradora. Mentre que l’endemà es va emportar tres pernils ibèrics i una caixa de formatges.

Els investigadors, després d’estudiar tots els indicis, van identificar a un home com a presumpte autor dels dos robatoris amb força i el dia 18 de març el van detenir.

El febrer també va actuar

Es dona la circumstància que el detingut ja havia comès dos robatoris més en aquesta mateixa botiga. Concretament, el primer fet delictiu va tenir lloc el dia 8 de febrer i en aquest cas els Mossos van detenir aquest mateix home in fraganti a dins del comerç. En el moment de la detenció la policia va comprovar que ja havia amagat fora de la botiga un pernil i una de les caixes enregistradores.

El segon fet pel qual els agents també el van detenir el dia 13 de març, l’havia comès el dia 21 de febrer. En aquest cas va sostreure dues caixes enregistradores i sis pernils ibèrics, entre altres objectes.