Benestar

Font d'Or, l'aigua que neix a mil metres d'altitud amb la màxima puresa

Des de fa més de seixanta anys aquesta aigua mineral i natural prèmium s'ha convertit en una marca internacional que posa al mapa Catalunya i la seva matèria primera de qualitat. El seu origen és a Sant Hilari Sacalm 

Font d'Or

Font d'Or / Font d'Or

Guadalupe Naveiras

L'estiu és aquí mateix, i si bé hidratar-se i beure aigua de forma constant ha de ser un hàbit que perduri durant tots els mesos, aquesta estació de l'any, per les seves temperatures, fa que l'aigua tingui un paper molt protagonista en la vida de totes les persones. A l'arribar a casa, en una terrassa, mentre es pren el sol o en qualsevol altra situació, obrir una ampolla d'aigua es converteix no només en una necessitat, també en un plaer.

La importància de consumir aigua mineral de la màxima qualitat és vital i Font d'Or, la marca catalana amb més de seixanta anys d'experiència en el sector, ofereix una aigua mineral tan prèmium que fins i tot alguns dels millors xefs a nivell internacional la utilitzen per a les seves receptes. De fet, el reconeixement d'aquesta aigua en el món gastronòmic és tal que Font d'Or ha sigut guardonada en nombroses ocasions amb la medalla d'or, una distinció a l'abast de molt pocs, per entitats com la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR), l'Institut Català de la Cuina i la Federació de Cuiners i Rebosters d'Espanya (FACYRE), entre d'altres.

Un brollador a les altures

Al mig dels grans boscos d'alzines del massís del Montseny-Guilleries, a més de 1.000 metres d'altitud sobre el nivell del mar, es troba el brollador del qual s'extreu l'aigua de Font d'Or.

Fa més de seixanta anys, al paratge del Pla de les Arenes es trobava una gran finca anomenada Cortals de Tarrés. Aquesta propietat s'estenia per terrenys de dos municipis, la part més gran a Arbúcies i l'altra a Sant Hilari Sacalm, on es trobava una font popularment coneguda com a Font d'Or.

A mitjans dels cinquanta l'empresari Florenci Serras es va plantejar explotar i comercialitzar aquelles aigües, que eren propietat del seu oncle Joan Serras Pascual. Va ser el 1957 quan l'empresari, que tenia l'autorització del seu oncle, va estrenar l'activitat de la seva comercialització i als anys vuitanta va entrar a formar part de Vichy Catalan Corporation.

És important destacar que la celebració dels XXV Jocs Olímpics a Barcelona va ser un acte que va consolidar la marca al ser l'escollida entre moltes d'altres.

La hidratació com a ritual

Font d'Or ho té clar: és fonamental per al cos beure aigua mineral natural, i fer-ho ingerint almenys dos litres d'aigua al dia per mantenir el benestar general.

Segons un estudi de la Universitat de Connecticut, no beure prou aigua augmenta la producció de cortisol, cosa que genera un augment notable en l'estrès.

Font d'Or recomana beure almenys dos litres d'aigua mineral i natural al dia

Així mateix, també destaca que prendre-la en dejú és una alternativa perfecta per combatre el restrenyiment a l'activar el metabolisme, afavorint l'eliminació de toxines i la rehidratació de les cèl·lules del cos.

Visió sostenible

Entre de la gamma de productes de Font d'Or hi ha els envasos retornables de vidre, un terme que lluny de ser nou, torna als orígens, a l'ecologia i al respecte pel medi ambient.

Aposta per la sostenibilitat a través dels seus envasos de vidre retornables

A més a més, la marca d'aigua mineral natural té disponible el format de la garrafa de vidre de vuit litres, habitual entre consumidors sensibilitzats amb el planeta. 

En aquests més de seixanta anys, Font d'Or, ha pogut demostrar la seva innegable vocació per oferir a les persones una aigua mineral i natural de la màxima qualitat a fi d'influir en la salut i el benestar.