Un accident de trànsit a l'AP-7 a Maçanet de la Selva-Sant Celoni ha provocat aquest matí 16 quilòmetres de cua en sentit nord. I un altre accident fa que hi hagi congestió a la Jonquera en 4 quilòmetres en sentit sud.

En el cas de l'incident de Maçanet, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha rebut l'avís a les 9.17 hores per un xoc entre dos vehicles a l'altura del quilòmetre 87 de l'autopista. L'accident ha provocat 5 ferits lleus, i un dels turismes implicats ha quedat bolcat de costat, motiu pel qual s'ha hagut de tallar un dels carrils en sentit nord. S'han format llargues retencions fins que s'ha aconseguit reobrir la via, un cop apartat el vehicle accidentat. Els ferits han estat evacuats a l'hospital de Santa Caterina. Trànsit recomana circular per la C-32 com a alternativa per evitar les retencions. Els Bombers hi han treballat amb tres dotacions.

A les 11.11 hores, hi ha hagut un segon accident a l'autopista a l'altura de la Jonquera, al punt quilomètric 4,8 amb un sol vehicle implicat. Això ha provocat retencions de fins a 5 quilòmetres en sentit sud, i que segueixen per la banda francesa.

L'AP-7 presenta dificultats també per circular-hi en altres punts: 8 quilòmetres a la Roca del Vallès en sentit nord; 7 quilòmetres més a Castellbisbal en sentit sud; i 7 més a Gelida. També es registren retencions de 5 quilòmetres a la C-16, a Cercs, en sentit nord. I la C-17 presenta dificultats amb retencions a Parets del Vallès (2 quilòmetres) i Ripoll (4 quilòmetres).

Aquest divendres a la tarda, l'AP-7 ja va acumular 50 quilòmetres de circulació amb dificultats en el primer tram de l'operació sortida de Tots Sants.