La imatge més esperada de Daniel Sancho: la primera foto després de ser detingut

La foto mostra Sancho amb els cabells llargs (se’ls va tallar dies després) mirant a la càmera molt seriós i amb el tors despullat

Arrieta i Sancho

Arrieta i Sancho / DdG

El cas de Daniel Sancho no deixa de donar titulars i imatges, quan ja han passat dues setmanes des de la detenció. El fill de l’actor Rodolfo Sancho va ser detingut i va ingressar immediatament a la presó després de confessar la mort del cirurgià Edwin Arrieta a Tailàndia. Sancho va col·laborar amb la investigació policial i va participar molt activament en la reconstrucció dels fets.

Ara, quan la investigació policial ha acabat i s’acosta la data del judici que podria portar la pena de mort, ha transcendit una imatge esperada. La foto de Sancho una vegada detingut. L’ha aconseguit el programa de Cuatro ‘En boca de todos’ gràcies a la periodista Esther Yáñez desplaçada a Tailàndia.

Abans de tallar-se els cabells

«Daniel Sancho va ingressar a la presó de Koh Samui el 7 d’agost. Llavors se li va fer aquesta fotografia i hi hem accedit en exclusiva», ha explicat Yáñez. La foto mostra Sancho amb els cabells llargs (se’ls va tallar dies després) mirant a la càmera molt seriós i amb el tors despullat. Estava a punt de començar el primer aïllament de 10 dies.

La imatge s’ha fet pública en plena polèmica pel parador de Sancho (hi ha polèmica per la presó en la qual es troba) i poc després que la fiscalia de l’illa de Samui assegurés que encara no ha rebut l’informe de la investigació policial del cas.