Les últimes paraules d’Edwin Arrieta: l’àudio que va enviar hores abans de morir

L’equip d’investigació de ‘Cuatro al día’ ha tingut accés a un document que ajuda a conèixer més bé el cas

Edwin Arrieta, en una imatge d'arxiu

Edwin Arrieta, en una imatge d'arxiu / CC0

Són tantes les informacions que diàriament coneixem sobre Daniel Sancho que resulta inevitable ‘despistar-se’ en l’última hora que envolta l’assassinat d’Edwin Arrieta, com era la seva relació amb el fill de Rodolfo Sancho i com van ser els instants previs al fet que el cuiner acabés, presumptament, amb la seva vida.

Esclarit que el parador del fill de Rodolfo Sancho és a la presó tailandesa de Koh Samui, altres informacions importants han sortit a la llum en les últimes hores, com la baralla que el Daniel hauria tingut amb l’Edwin abans d’acabar presumptament amb la seva vida.

L’equip d’investigació de ‘Cuatro al día’ ha tingut accés a un document que ajuda a conèixer més bé el cas de Daniel Sancho. Es tracta del que podria ser l’últim àudio que Edwin Arrieta va enviar abans de morir; l’hi envia a una persona del seu entorn i se l’escolta molt alterat.

El programa ha accedit a aquest àudio en exclusiva que el cirurgià envia a una persona del seu entorn a les 21h de la nit a Xile visiblement enfadat: «Et trucava per al tema de la història clínica; a mi no m’interessa agafar persones que treballen per a tu ni amb tu. Per Déu, o sigui, ¿d’on ho treus, això? ¡La boja de merda aquesta que em té fart, en mala hora vaig accedir jo a operar aquesta pacient...».

S’hi pot així escoltar la veu d’Edwin Arrieta a punt de començar les vacances a Tailàndia, però intentant solucionar els seus assumptes pendents a Xile. I és que algunes pacients de la seva clínica el denuncien per presumpta mala praxi, unes acusacions que indignen el cirurgià, que lluita per defensar la seva reputació.