Mor una dona després de caure en un concert de Robbie Williams

La morta, de 70 anys, va relliscar i va caure sis files de seients quan intentava passar sobre les butaques en comptes de fer servir les escales

Mor una dona després de caure en un concert de Robbie Williams

Mor una dona després de caure en un concert de Robbie Williams / Georg Wendt/dpa

EFE

Una dona d'uns 70 anys va morir en un hospital d'Austràlia després d'una forta caiguda que va tenir lloc dijous passat durant un concert del cantant britànic Robbie Williams a Sydney.

Un portaveu de l'Hospital St Vincent va confirmar al portal de notícies News.com.au la mort dilluns de la dona després de passar quatre dies en coma induït a la unitat de cures intensives.

Segons la font, l'anciana va patir greus ferides al cap després de relliscar i caure sis files de seients a l'estadi Allianz de Sydney, quan la gent abandonava el recinte minuts després de concloure l'espectacle, la primera nit de la gira XXV de la estrella de pop britànica per Austràlia. "En lloc de fer servir les escales, la dona va intentar passar per sobre de les files de seients. Va perdre l'equilibri i va caure", va indicar un portaveu del recinte al diari Sydney Morning Herald. Un equip de paramèdics va atendre la dona a l'estadi abans de traslladar-la a l'hospital, on finalment va morir.

El cantant de moment no s'ha pronunciat sobre l'accident a les xarxes socials, mentre prossegueix amb la seva gira al país austral, on actua dimecres a Melbourne.

Aquest tràgic incident es produeix després de la mort d'una jove brasilera de 23 anys per un cop de calor abans del concert que va fer divendres a Rio de Janeiro Taylor Swift. Swift es va declarar "en xoc" i va enviar els seus condols als familiars i amics de la seva seguidora, i va anul·lar un altre concert a la ciutat brasilera a causa de les "temperatures extremes" a la ciutat.