Detingut un exconcursant de 'Gran hermano' després d'atropellar i deixar en estat crític un jove

Va donar positiu en el test de drogues

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / PN

Miguel Carpio, exconcursant de la sisena edició de 'Gran Hermano', ha estat detingut a Sevilla després d'atropellar amb el cotxe un jove que anava circulant en patinet . Els fets van tenir lloc dilluns a la nit a la Glorieta Olímpica de la capital andalusa. El noi, de 20 anys, és a l'hospital en estat crític per les greus ferides que va patir al cap, segons revela el diari ABC.

Fonts policials consultades per l'esmentat mitjà han relatat que l'exparticipant del reality de Telecinco va ser sotmès a les proves d'alcohol i drogues i que va donar positiu en aquesta segona. El sinistre va tenir lloc poc abans de les 11 de la nit i una de les primeres persones que va córrer a socórrer la víctima va ser un policia local fora de servei. L'impacte del cotxe va ser tal que el noi va sortir empentat uns 30 metres.

Carpio ha passat la nit als calabossos de la comissaria de la Policia Nacional a Blas Infante en espera de passar a disposició judicial per un delicte contra la seguretat viària i un possible homicidi imprudent en grau de temptativa, tot i que la seva situació judicial podria empitjorar si la víctima acaba morint.