El Mobile World Congress ha tingut tres plats forts en el seu primer dia: el creador de Whatsapp, el de Facebook i la presentació en primícia mundial del telèfon top de gama de la companyia que en ven més al món, el Samsung Galaxy S5. Un aparell que "redefineix com les innovacions tecnològiques milloren les vides de l'usuari", segons els dossiers de premsa que s'han preparat per a l'esdevinment. La cinquena generació del Galaxy millora les prestacions i la càmera, presenta aplicacions específiques relacionades amb l'esport i amb l'estat de salut i està preparat per adaptar-se a les xarxes de transmissió de dades més ràpides.

KJ Shin, president i cap de la divisió de Tecnologies de la Informació i de Comunicacions Mòbils de Samsung, ha dit a Barcelona que amb el Galaxy S5 l'empresa "torna als inicis per fixar-se en lliurar les capacitats que més importen als usuaris".

Al seu parer, cada cop més el que els usuaris busquen són eines "que els inspirin i els donin suport mentre milloren les seves vides". En aquest sentit l'S5 representa "un disseny icònic amb novetats essencials i útils" que combina una càmera avançada, connectivitat ràpida i aplicacions que ajuden els usuaris a mantenir-se en forma.