La totalitat de Twitch ha estat exposada. Aquest dimecres un pirata informàtic anònim ha filtrat fins a 125GB d'informació confidencial de la plataforma de vídeo en directe en els quals es revela el seu codi font, contrasenyes dels usuaris i fins i tot el que cobren les majors estrelles de la plataforma, ‘streamers’ com Ibai LlanosAuronplay.

L'usuari ha publicat un enllaç al fòrum 4chan en el qual es poden descarregar documents que exposen les entranyes de la popular companyia, propietat d'Amazon. Una font anònima de Twitch ha confirmat que els documents són legítims al portal Videogames Chronicle, que pel seu costat ha pogut verificar que els arxius es poden descarregar públicament. La plataforma coneix aquesta violació del seu sistema i està treballant per a reparar-lo.

Contrasenyes exposades

L'atac també podria incloure contrasenyes xifrades, per la qual cosa es recomana als clients de Twitch activar l'autenticació de dos factors per a reforçar la seguretat dels seus comptes en la plataforma. Això fa que encara que la teva contrasenya hagi estat filtrada sigui necessari provar la teva identitat a través d'un missatge SMS en el teu mòbil o algun altre sistema d'identificació.

El pirata informàtic ha indicat que la filtració dels documents busca “fomentar més interrupcions i competència” a Twitch perquè “la seva comunitat és un fastigós pou negre tòxic”. També ha assenyalat que aquesta és només la primera part d'una filtració encara major.