La xarxa social X permetrà als subscriptors prèmium amagar els "m'agrada"

La plataforma, que va abandonar el nom de Twitter, continua sumant canvis, que afecten sobretot els usuaris que paguen la subscripció mensual

La xarxa social X (Twitter)

La xarxa social X (Twitter) / SHUTTERSTOCK

EFE

La xarxa social X (abans Twitter), la setmana passada, va anunciar que els subscriptors de pagament prèmium podran amagar els seus "m'agrada", un canvi que se suma així a la llarga llista de modificacions que el magnat Elon Musk ha fet a la plataforma des que la va comprar l'any passat.

"Manté privats els "m'agrada" picants, ocultant la teva pestanya m'agrada", va anotar la companyia en una publicació a la xarxa

Els que paguen 8 dòlars mensuals (uns 7,51 euros) per tenir un compte prèmium, a més, ja tenen avantatges com tenir una verificació blava al seu perfil i la possibilitat de publicar textos més llargs.

Elon Musk, amo de Twitter, al costat del logotip de la plataforma.

Elon Musk, amo de Twitter, al costat del logotip de la plataforma. / REUTERS

El canvi més radical que ha fet Musk aquest any ha estat canviar el nom -de Twitter a X- i el logotip -de l'icònic ocell a una X-.

La xarxa social ha estat criticada per organitzacions com el Centre per Contrarestar l'Odi Digital (CCDH), la Lliga Antidifamació (ADL) i l'Aliança de Gais i Lesbianes contra la difamació (Glaad) per ser una plataforma on s'ha incrementat l'odi i l'assetjament.