A banda de la creació d'un centenar de places previstes per a persones amb trastorn de conducta, Acció Social també promourà 216 places més en altres serveis fins al 2012, que serviran per atendre persones amb malalties mentals de diverses classes. Així doncs, hi haurà, en total, 32 places més en llars amb suport, ja que actualment es compta amb nou pisos que atenen 42 persones. Es tracta de vivendes on conviuen entre tres i cinc persones que disposen d'un suport extern eventual.

Incorporació al món laboral

També se'n crearan 94 més en serveis prelaborals, dels quals hi ha ara una cinquantena de places. Aquests serveis volen aconseguir la capacitació en habilitats personals i socials de persones amb malalties mentals de llarga evolució, per tal que arribin a incorporar-se al món laboral.

Finalment, preveuen passar dels tres clubs socials que hi ha actualment fins a quatre, amb la pròxima obertura d'un nou club a Figueres, que s'afegirà als ja existents a Alp, Girona i Puigcerdà. Aquests clubs estan destinats a promoure l'esbarjo i l'ús del temps lliure com a factor d'integració. Actualment hi assisteixen 49 persones.

A més a més, a les comarques gironines també hi ha actualment 206 persones tutelades. Acció Social destina uns 480.000 euros ?a l'any al manteniment de totes aquestes places.