Un milió de persones, segons càlculs dels sindicats, i 110.000 segons la Guàrdia Urbana, es van manifestar pel centre de Barcelona en la marxa convocada amb motiu de la vaga general sota el lema "Tenim solucions. Que no ens treguin el futur". La manifestació, que havia de començar a les sis de la tarda des de plaça Catalunya fins a l'avinguda Diagonal, va omplir el passeig de Gràcia de principi a fi i no va poder avançar fins que es va dissoldre la capçalera. Un grup de manifestants i policia van registrar enfrontaments després d'una marxa convocada per la CGT i CNT que van acabar amb el trencament de vidres i pintades contra Millet al Palau de la Música i la crema de dos furgonetes de la Policia Nacional així com un vehicle de camuflatge.

La mobilització, amb el lema "Tenim solucions, que no ens treguin el futur" i convocada pels sindicats UGT, CCOO i Usoc, així com la Plataforma "Prou Retallades", va oferir menys d'una hora després de l'inici els discursos finals dels tres líders. Els actors Manel Barceló i Quim Masferrer van llegir el manifest unitari, en el que van constatar que les polítiques que estan aplicant els governs del PP i de CiU són "totalment injustes per a la majoria de la població i inútils per sortir de la crisi". El líder de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, va celebrar la gran participació en la vaga i en les manifestacions que es van celebrar en diverses ciutats catalanes: "Rius de gent han omplert els carrers i han omplert de dignitat Catalunya".La seva homòloga a Usoc, Antònia Gil, va afirmar que la vaga havia demostrat que no només era laboral, sinó de tota la societat, i va considerar que és de "responsabilitat històrica" intentar canviar aquestes polítiques d'austeritat.

Una altra manifestació, aquesta convocada per les centrals CGT i CNT, i amb uns 8.000 partcipants, segons la Guàrdia Urbana, també va recorrer la ciutat. i va provocar incidents després que els manifestants llancéssin ampolles de vidre i pintéssin uns caixers automàtics. Els agents van respondre amb tirs de pilotes de goma. Els fets van acabar amb la detenció d'alguns d'ells. Es van trencar vidres al Palau de la Música i també pintades sobre el cas Millet. Un grup vandàlic va cremar dues furgonetes de la policia i un vehicle de camuflatge a la Via Laietana. També un menor va quedar ferit i tres joves van ser imputats pels Mossos després que agents de la policia catalana carreguessin ahir al migdia a Tarragona contra un grup d'unes dues-centes persones que formaven part de piquets que pretenien tancar El Corte Inglés. Els pares denunciaran el cas i els agents diuen que la ferida es va produir per el "rebot" d'una porra.