El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, parlarà a 2/4 de 8 del vespre a l'EspaiCaixa d'una nova economia per al país com a horitzó de futur en una nova sessió del cicle "Idees noves de futur" organitzat per Tribuna de Girona.

El Context Llibreria de Girona, celebra aquest dimecres, a partir de les 20.30 h, la presentació dels llibres L'increïble home bala i El clan de los Benasperi, de Jon López Viñaspre. L'acte comptarà amb la presència del mateix autor, així com dels editors Cristina Montiel i Josep Borrell.

L'Ateneu de Banyoles (21h) i el Museu del Cinema (20.30h), projectaran Caçadors de corrupció - La Xarxa. Un ambiciós treball que explica com la magistrada noruega Eva Joly va crear, l'any 2005, La Xarxa, oberta als caçadors de corrupció més agosarats del món. Vint fiscals i investigadors d'arreu del món que es troben cada sis mesos per desenvolupar estratègies.

Tot i que l'ascens directe no ha estat finalment possible, l'equip de Rubi confirmarà la quarta posició en el darrer partit de la temporada regular. En un estadi de Montilivi que ha de ser igualment una festa, els gironins esperen guanyar el filial del Reial Madrid i pensar ja en el play-off.

Les germanes Casady, Sierra i Bianca, integrants de CocoRosie, actuaran aquest dissabte al Parc de les Ribes del Ter, en la segona jornada musical del Milestone Project. En aquesta vetllada, també hi actuaran els mallorquins Antònia Font, la singular Maika Makovski i The Dirty Club.

A les 9 del matí es donarà la sortida des de la plaça del Vi de la tradicional festa del Pedal que enguany s'ha avançat. Els participants passaran per Cassà i Llambilles i acabaran el recorregut al complex esportiu de Palau, on hi haurà dinar popular.