Esmorzes però a mig matí tornes a tenir gana? La solució no és menjar més en el primer àpat del dia, sinó fer-ho millor. Triar aliments de lenta absorció és clau per aconseguir mantenir a ratlla la gana i no picar entre hores. Si a l'hora d'esmorzar t'agrada menjar quelcom dolç, aquesta recepta t'encantarà.

Ingredients

  • Dues cullerades de civada
  • Fruits vermells congelats
  • Iogurt natural
  • Una presa de xocolata negra
  • Fruits secs (al gust)

Fer un "porridge" de civada per esmorzar és una opció cada vegada més estesa en ser una opció saludable i saciant. Si no t'agrada massa el seu gust i no saps com fer que es converteixi en un plat atractiu, aquesta és la solució: posa-hi fruita, iogurt i xocolata.

Una vegada cuinada la civada (es pot cuinar al microones), la col·loquem en un bol i li posem en el centre una presa de xocolata negra perquè es desfaci amb la calor de la preparació. A continuació, li agreguem dues cullerades de iogurt natural i la fruita congelada prèviament triturada. Això li donarà un toc fresc, dolç i divertit a l'esmorzar.

Per acabar, l'ideal és agregar un toc cruixent amb fruits secs. Li queden molt bé les ametlles o les avellanes.