Així és l’experiència que combina les últimes tendències de moda i gastronomia a només 45 minuts de Girona

La Roca Village és el lloc ideal on gaudir d’una tarda a l’aire lliure amb les seves boutiques i propostes gastronòmiques

La Roca Village ofereix una experiència gastronòmica amb maridatge de Meritxell Falgueras

La Roca Village ofereix una experiència gastronòmica amb maridatge de Meritxell Falgueras / Cedida

Pep Canals

Anar de compres sempre és una bona opció. I és que es tracta d’una activitat perfecta per compartir amb la família i amics, convertint-se així en una forma de gaudir de temps de qualitat i tenir vida social. El pla és encara millor si, el lloc triat, compta amb una gran proposta gastronòmica. Tenir bon paladar i bon estil sempre han anat plegats.

A 45 minuts del centre de Girona pots trobar el lloc ideal per passar una tarda de compres acompanyada d’un gran tast gastronòmic. Un lloc on trobaràs més de 150 boutiques, de les millors signatures nacionals i internacionals, i una oferta gastronòmica que delectarà als més sibarites. En efecte, t'estem parlant de La Roca Village.

La Roca Village ofereix la millor experiència de shopping

La Roca Village ofereix la millor experiència de shopping / Cedida

Ara que els dies s’allarguen i que augmenten els plans a l’aire lliure, aprofita i gaudeix d’una jornada de 'shopping' i gastronomia única.

Ruta amb maridatge de Meritxell Falgueras pels restaurants del Village

Què seria d’un bon àpat sense un bon maridatge? La resposta és fàcil: quedaria coix. Per aquest motiu, La Roca Village ha comptat amb la 'sommelier', escriptora i comunicadora Meritxell Falgueras per elaborar una ruta per diferents restaurants del village. Una experiència única que va des del vi al sake, passant per la kombucha o el cafè.

El restaurant Mordisco proposa maridar els xurros braus amb un rosat Muga i al restaurant Pasarela, per exemple, Falgueras conjumina un vi negre Sileo amb Caneló de pollastre de corral, foie-gras i tòfona. En el cas d'Andreu la 'sommelier' combina les olives picants de l'avi Andreu amb un cava rosat o el pernil Andreu amb un negre Legaris.

Maridatge de Falgueras per Mordisco

Maridatge de Falgueras per Mordisco / Cedida

La recomanació de l’autora de “Catáme” per la cuina italoamericana de Corso Illuzione, és un Crodino by Campari amb mortadella di Bologna o un Aperol Spritz. A Fire & Bread, especialitzat en brasa, Falgueras busca gustos més robustos. Així doncs, marida l'hamburguesa de vedella amb formatge amb una tradicional Voll-Damm. I, en el cas del menjar japonès de Mori, la 'sommelier' mescla un Sake Namachozo amb sushi.

Maridatge per Fire & Bread

Maridatge per Fire & Bread / Cedida

Flaxe & Kale ajunta la kombucha Orange Fantasy amb la Teresa’s favorite kale salad per gaudir del millor ‘brunch’. I pels més llaminers, Falgueras proposa un berenar que consta d'un gelat d'avellana amb xocolata desfeta.

Maridatge de Falgueras per Flax & Kale

Maridatge de Falgueras per Flax & Kale / Cedida

Un espai de 150 boutiques amb les millors marques nacionals i internacionals

Si vols trobar tot allò que necessitis en un entorn d’estètica mediterrània, La Roca Village és la millor opció. Compta amb més de 150 boutiques de les principals marques nacionals i internacionals de moda i estil de vida com Etro, Iro París, Hoff o Ètnia Barcelona, entre altres. Busquis el que busquis, sempre trobaràs les últimes tendències. Així que, si ets una persona apassionada de la moda, es convertirà en el teu lloc preferit.

Una de les últimes tendències que trobaràs a La Roca Village

Una de les últimes tendències que trobaràs a La Roca Village / Cedida

L’experiència de compra es converteix en única, gràcies als serveis personalitzats que ofereix. El seu equip de 'personal shoppers' t'atendran de forma personalitzada en les 'Personal Shopping Suites', un espai pensat per a oferir una atenció discreta en un ambient molt sofisticat. I si vols comprar des de casa, amb la mateixa atenció que rebries en el Village, pots fer-ho a través del 'Virtual Shopping'.

A La Roca Village trobaràs les últimes novetats de les teves marques favorites

A La Roca Village trobaràs les últimes novetats de les teves marques favorites / Cedida

Algú sap un lloc millor per anar de compres?