Les teves sabatilles esportives fan mala olor? Prova amb el truc del te

Els desodorants comercials no sempre són eficaços per acabar amb les desagradables olors que desprenen el nostre calçat

Un 'runner' es corda les sabatilles esportives, en una imatge d'arxiu.

Un 'runner' es corda les sabatilles esportives, en una imatge d'arxiu. / jcomp

H.G.

Estàs cansat de la persistent i desagradable olor que sembla aferrar-se a les teves sabatilles esportives? No importa si ets un entusiasta de l'esport, un runner o, senzillament, algú que gaudeix de la comoditat de les sabatilles en la seva vida diària: la mala olor és un problema comú que pot ser molest i fins i tot vergonyós.

No hi ha res pitjor que obrir el teu armari i ser rebut per una olor desagradable que sembla haver-se apoderat de les teves sabatilles favorites. Pots haver intentat utilitzar desodorants comercials i una varietat de productes anunciats com a solucions màgiques, però és probable que hagis descobert que la majoria d'ells només ofereixen resultats temporals o fins i tot empitjoren el problema a llarg termini.

Afortunadament, hi ha un truc que et permetrà eliminar de manera efectiva i definitiva aquesta mala olor de les teves sabatilles.

Per què fan mala olor les sabatilles?

La clau per eliminar eficaçment la mala olor de les sabatilles radica a comprendre la causa. L'olor desagradable generalment és causat per l'acumulació de suor i bacteris a l'interior de les sabatilles. A mesura que sues, la humitat es queda atrapada en els materials i es converteix en el caldo de cultiu perfecte per als bacteris, que al seu torn desencadenen aquesta olor característica i penetrant.

Com acabar amb la mala olor de les sabatilles

La solució? A les xarxes socials, novament. Un compte especialitzat en trucs i consells de neteja afirma: "Mantingues a ratlla l'olor de les sabatilles posant una bosseta de te aromàtic", explica el text que acompanya al vídeo.

Per això, tan sols és necessari rentar-les "amb assiduïtat" i posar-les "en un lloc ventilat amb una bosseta de te o herbes aromàtiques", afegeix aquesta publicació.