El truc per refredar les ampolles o llaunes de cervesa en tan sols uns minuts

Si ets amant de la cervesa, no pots deixar passar aquest truc

El truc per refredar les ampolles o llaunes de cervesa en tan sols uns minuts.

El truc per refredar les ampolles o llaunes de cervesa en tan sols uns minuts. / Freepik

Una de les coses que no pot fallar per a un bon amant de la cervesa és que estigui ben freda. Quan ens emportem les cerveses, per exemple, a la platja pot ser complicat mantenir-les fresques durant tota la jornada. Les neveres portàtils són una opció, però si no hi ha altres possibilitats de refrescar una ampolla o llauna de cervesa. Et deixem un truc per a refredar-les en tan sols uns minuts.

La manera més ràpida

La manera més fàcil i ràpida de refredar una ampolla o una llauna de cervesa és introduir-la en un recipient que hauràs d'omplir amb aigua i al qual afegiràs gel i sal. Una vegada fet això, caldrà remoure-ho tot bé i en uns minuts tindràs la cervesa llesta per gaudir-la. Com més begudes hi afegeixis, més lent serà el procés, per la qual cosa el recomanable és fer-ho en petites tandes

Si t'enxampa a casa, una altra manera de refredar la cervesa d'una manera ràpida és utilitzant aigua i paper de cuina. Xopa el paper de cuina amb aigua i una mica de sal, embolica la llauna o ampolla que vulguis refredar i fica-la al congelador. En tan sols uns minuts tindràs la cervesa freda.