El motiu pel qual moltes persones estan posant ampolles a la cisterna

Amb aquest truc és possible desinfectar el vàter durant més d'un mes d'una forma econòmica

Posar una ampolla a la cisterna, descobreix per què

Posar una ampolla a la cisterna, descobreix per què

L.M.

Posar una ampolla a la cisterna del vàter no és cap disbarat. De fet, és un truc que s'ha tornat viral per mantenir desinfectat el bany durant més temps.

Netejar els sanitaris és una de les tasques més tedioses i hi ha molts productes al mercat per desinfectar el vàter i mantenir-lo net en el dia a dia. Un dels productes més populars per al manteniment diari del vàter són les càpsules que van col·locades en un lateral de la tassa del bany i van deixant anar part del producte cada vegada que s'acciona la cisterna. Una altra opció són unes pastilles que es posen a l'interior del tanc de la cisterna.

Per què la gent està posant ampolles a la cisterna? Perquè és una fórmula molt més barata i duradora per mantenir desinfectat el vàter

Desinfectar el vàter

Desinfectar el vàter / @ lifeforstock

La idea és comprar una ampolla de desinfectant d'una mida mitjana perquè entri al buit de la cisterna. Perquè el truc funcioni cal posar-la a l'aigua i marcar el punt on arriba el nivell de l'aigua. Aquest és el lloc on hem de fer unes incisions. El millor és no tallar sinó fer unes petites perforacions. Per això es pot fer servir una forquilla prèviament escalfada.

Amb aquesta tècnica el que aconseguirem és que el desinfectant es vagi barrejant amb l'aigua del tanc en petites dosis. Amb això el producte durarà més d'un mes i no es desaprofitarà res. A diferència d'altres productes similars, aquest és molt més durador i econòmic.