Eixuga la roba amb aquest mètode japonès: adeu a l'assecadora

La humitat ja no serà un problema a l'hivern

Una tècnica fàcil on la roba s'eixugarà molt de pressa

Adeu a l'assecadora

Adeu a l'assecadora / FREEPIK

Abril Benítez

Eixugar la roba a l'hivern és molt difícil perquè hi ha molta humitat, plou i els dies s'han escurçat, provocant aquesta falta de sol. D'aquesta manera, normalment, sol ser bastant difícil que se'ns eixugui la roba i més, si la tenim en un pati interior. Et deixem la solució perquè no hagis de comprar una assecadora i que la roba et quedi eixuta en un tres i no res.

L'assecadora és un aparell molt còmode, però a la vegada molt car, perquè el seu consum farà que la nostra factura augmenti considerablement. Així doncs, potser la millor opció, serà una altra: el mètode japonès.

A més, la roba triga més d'un dia en eixugar-se i això provocarà diversos problemes en els teixits, com les males olors

Estendre la roba a dins pot provocar males olors i floridures

Estendre la roba a dins pot provocar males olors i floridures / FREEPIK

Un altre dels perills de l'hivern és que posem la roba a eixugar a la terrassa o al pati amb un sol espectacular i, de cop i volta, al llarg de les hores, es posi a ploure o pugi la humitat, provocant males olors i, roba molla i bruta. Passem moltes hores fora de casa i el temps és molt inestable, produint una inestabilitat en les nostres tasques domèstiques.

Una altra opció que molts utilitzem és posar la roba a eixugar dins de casa, però això pot provocar humitats i males olors, a part que, triga dos dies quasi a eixugar-se la roba. Si posem l'estenedor al costat d'un moble o paret hi pot haver la possibilitat que s'hi faci floridura o es faci malbé el moble. 

El mètode japonès per eixugar la roba

Izumi Onuki és la nostra inspiració envers l'assecatge. La seva recomanació és que pengem les tovalloles horitzontalment i que posem les pinces en el costat més llarg d'aquestes, per tal d'aconseguir que s'assequin molt abans. D'aquesta manera, la roba haurà d'estar menys temps a fora o a l'estenedor, evitant els problemes de les males olors o les floridures, entre altres.