Descobreix les 5 opcions per penjar les cortines sense foradar les parets

La decoració i la innovació són les nostres aliades

Coneix les millors tendències del mercat

Penja les cortines sense fer forats a la paret

Penja les cortines sense fer forats a la paret / @ zinkevych

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Tenir una casa bonica, no és tan difícil com creus! Només necessites imaginació i un parell de trucs. Avui et deixarem uns quants consells per saber com penjar les cortines sense haver de fer forats a la paret. Malauradament, totes les parets acaben sent foradades per poder penjar un quadre, una estanteria o les cortines; però això s'ha acabat! Deixa els forats antiestètics per un altre. Pren nota!

Les cinc tendències de cortines sense haver de foradar a la paret

  • Les cortines amb barres magnètiques: enganxa els imants adhesius a la paret, després només hauràs d'acostar-hi la barra i, màgia: la barra de la cortina enganxada. Una opció fiable i que sol agradar molt als consumidors.
  • Les cortines amb barra de tensió: quan tinguis un espai determinat per posar les cortines, utilitza aquest instrument. Aquesta barra s'encongeix i torna a la seva mida original quan la deixes anar, gràcies als molls que té als extrems. Fes-ho a poc a poc i veuràs com s'adaptarà al teu espai. Recorda, sempre ha de tenir dos topalls per poder-se mantenir rígida i segura.
  • Les cortines amb velcro: aquest tipus de tendència és recomanable en els casos on volem posar una cortina decorativa. Quan enganxem el velcro, ja no les podrem moure de lloc.
  • Les cortines amb barres autoadhesives: aquestes cortines utilitzen uns ganxos adhesius per paret i a més, tindran una barra de tensió. Així doncs, no és necessari posar-la entre dos espais per fer topall, però tens l'avantatge de fer la barra tan llarga com vulguis.
  • Les cortines amb ganxos adhesius: aquesta tendència és molt econòmica i ideal per penjar unes cortines que pesin poc. La barra també haurà de ser lleugera i no podrà tenir el pes d'una barra convencional, ja que, els adhesius que s'enganxaran a la paret, no tindran una resistència tan gran com altres. Tot i això, són recomanables per a cortines amb poc pes.
Les cortines que vulguis a l'estança que necessitis sense haver de fer forats a la paret

Les cortines que vulguis a l'estança que necessitis sense haver de fer forats a la paret / FREEPIK

Ara ja pots aprofitar per redecorar casa teva sense haver de fer destrosses a les parets. Tindràs una estança decorada, acollidora i amb glamur. Tria l'opció que més s'adapti al teu espai. Posar cortines ja no et donarà maldecaps. A què esperes, doncs?