Deixa la roba perfectament blanca i sense taques amb aquest super producte

Un producte econòmic i sostenible

Oblida't del lleixiu

Aconsegueix que la roba et quedi blanca com el primer dia

Aconsegueix que la roba et quedi blanca com el primer dia / senivpetro

M. R.

Mantenir la roba sense taques pot arribar a ser molt difícil. Depenent de la taca, haurem de fer malabars per eliminar-la. I què passa si la roba és blanca? Aquí sí que tenim un problema greu! Les taques se solen veure molt més en roba clara i quan és blanc és pitjor. És com quan tens un cotxe blanc, si vas a la muntanya o a la platja, de segur que el fang o la pols es veurà moltíssim. En canvi, si el cotxe és vermell, la brutícia quedarà més camuflada. Doncs el mateix passa amb la roba. En aquest article et donarem la solució per acabar amb les taques de la roba blanca i sense fer-la malbé.

Perquè la roba sempre estigui blanca cal seguir diversos passos: el primer, separar-la de la roba de color abans de ficar-la a la rentadora. Després, moltes persones trien productes específics del supermercat pensats per blanquejar la roba o un bàsic com el lleixiu per anar mantenint el to impol·lut del principi.

Però, els productes específics són cars i el lleixiu pot danyar les peces i té un fort impacte ambiental. Per sort, hi ha altres formes més naturals i menys perjudicials de tractar la roba de color blanc.

Un dels trucs per mantenir la roba sempre tan blanca com sigui possible ens l'ha donat Alícia Iglesias al seu compte 'Ordre i Neteja' d'Instagram. Hi ha publicat un post on explica la seva forma de blanquejar pantalons, camises, samarretes i qualsevol peça que sigui de color blanc.

El millor truc per deixar la roba ben blanca i sense fer-la malbé

El millor truc per deixar la roba ben blanca i sense fer-la malbé / freepik

Molt eficaç i tremendament barat

Només cal abocar una cullerada de percarbonat de sodi al caixetí de la rentadora per a temperatures superiors als quaranta graus: "allibera oxigen actiu, és molt eficaç per a les taques més complexes".

Si el que volem és recuperar el blanc d'una peça que es troba descolorida o grisenca, aleshores hem d'utilitzar dues cullerades en comptes d'una. Si es tracta de taques difícils, llavors es pot deixar en remull o rentar a mà per a aconseguir una major eficàcia.