Credilemon, la millor eina per comparar hipoteques i crèdits

Una opció fàcil i senzilla per trobar el finançament que més s'ajusta a les teves necessitats

Redacció

En la societat en la qual estem immersos, tard o d'hora sempre toca passar per caixa. A vegades, però, les circumstàncies econòmiques no s'adeqüen a les necessitats, i és per això que Credilemon és la millor eina per comparar hipoteques, eines de finançament i crèdits, entre d'altres, per tal de trobar l'opció que més s'ajusta a les necessitats de cadascú.

Els usuaris que accedeixin a Credilemon poden trobar des de solucions per a préstecs personals o per a empreses, propostes de microcrèdits, targetes de crèdit i comptes o hipoteques. No només això, el portal, a banda de solucions financeres, ofereix també propostes d'inversió, assegurances, subministraments i idees de telefonia.

Les quatre ajudes que pots demanar al maig per pagar la teva hipoteca

Consulta totes les opcions per demanar un préstec financer. / arxiu

Comparador d'hipoteques: pas a pas

En cas, per exemple, de voler informació sobre com obtenir un prèstec, els passos a seguir són els següents: primer cal que l'usuari seleccioni el tipus de prèstec que vol sol·licitar, un cop escollit, haurà de decidir l'import que necessita, identificar si pertany a alguna llista de morositat, afegir el tipus de contracte laboral i els ingressos que percep i, finalment, indicar les dades personals per rebre la informació pertinent i personalitzada.

El mateix procediment s'ha de seguir si es vol utilitzar una de les eines més utilitzades: el comparador d'hipoteques. Els usuaris interessats s'han d'adreçar a la pestanya de "Finances" i fer clic sobre "Hipoteques". Un cop seleccionada aquesta opció, l'usuari veurà una pàgina general amb les principals entitats bancàries que ofereixen hipoteques. A la dreta d'aquesta pàgina apareixerà l'opció de "Simula la teva hipoteca" en què l'usuari, després de respondre unes preguntes relatives al seu cas particular, rebrà informació detallada sobre les hipoteques que més s'adeqüen a les seves necessitats.

Pas a pas: segueix les indicacions per obtenir les millors ofertes.

Pas a pas: segueix les indicacions per obtenir les millors ofertes. / Credilemon

Dubtes i informació

El portal web de Credilemon ofereix també l'opció als usuaris de preguntar dubtes i consultar els dubtes resolts d'altres clients. A més a més, l'espai compta amb un blog on la companyia informa als clients i als navegants sobre qüestions relacionades amb l'economia domèstica: des de com estalviar amb gasolina fins a informació relacionada amb la declaració de la renda o aplicacions d'utilitat per administrar l'economia domèstica.  

L'empresa Credilemon va néixer fa tres anys de la mà de Kosmos Marketing. L'entitat defineix Cedilemon com un portal financer en línia present avui dia a Mèxic, Colòmbia, Espanya, Argentina, Polònia i França. L'objectiu de l'empresa és posar a la disposició dels usuaris la informació detallada de diversos productes com préstecs personals, targetes de crèdit, serveis hipotecaris, assegurances, companyies de telefonia o de subministraments, etc. tot plegat amb l'objectiu d'ajudar a les persones que necessiten assessorament financer. A través d'un petit qüestionari, filtren les dades de l'usuari i els informen d’entitats financeres en les quals poden sol·licitar el seu préstec d'acord amb el seu perfil.