Els Mossos han localitzat i detingut dos homes responsables de cinc robatoris en trasters d'un aparcament de Llançà d'on es van endur tota classe d'objectes, des d'ampolles de licor a electrodomèstics. Els dos detinguts són dos veïns de Peralada i Cabanes de 22 i 33 anys.

Els fets van passar el 2 de gener en un garatge comunitari de Llançà al carrer Port de la Selva, 1. Al voltant de quarts de cinc de la matinada uns veïns van sentir uns sorolls i van donar avís als Mossos d'Esquadra. Quan van arribar els agents es van trobar amb les portes dels trasters esbotzades i que els homes havien fugit en un vehicle feia pocs minuts.

Els Mossos d'Esquadra van muntar un dispositiu de recerca per les rodalies del lloc dels fets. Segons han informat, en un aparcament municipal van veure un cotxe que podia ser sospitós. A l'interior hi havia els dos homes que en el moment de veure els Mossos es van ajupir perquè no els veiessin. Els agents s'hi van adreçar, els van fer baixar del vehicle i van procedir a l'escorcoll. A l'interior del cotxe, segons han informat, van trobar-hi electrodomèstics, roba, ampolles de licor i altres objectes personals. La policia va poder comprovar que eren els objectes els propietaris dels quals havien denunciat que s'havien robat dels trasters de l'aparcament. A banda dels objectes robats, els homes també portaven eines que podien haver estat utilitzades per forçar els trasters com martells, potes de cabra, tenalles o tornavisos i guants per evitar deixar empremptes.

Els detinguts, que tenen antecedents, van ser acusats de cinc delictes de robator amb força i van pasar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres l'endemà. Se'ls va deixar en llibertat amb càrrecs.