El president de la Junta de personal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i delegat de CCOO, José Luis Sánchez, ha entrat una instància al consistori perquè s'expedienti el secretari de la corporació perquè no se li han respost tres instàncies que va presentar el passat mes d'octubre en què demanava informació sobre la promoció interna d'una treballadora de l'Ajuntament i delegada sindical d'UGT, Glòria Brugada. Sánchez ha afirmat que en aquests cincs mesos que han transcorregut des que va demanar la documentació no ha rebut cap contestació, ni per escrit ni de paraula, ni positiva ni negativa a la seva petició.

José Luís Sánchez va entrar les instàncies el 15 i 16 d'octubre de l'any passat. Des d'aleshores no ha obtingut cap resposta. Segons exposa en la instància que ha presentat aquest mes per reclamar l'obertura d'un expedient davant la manca de resposta, apunta que s'ha superat el termini legal perquè l'Ajuntament el contestés. En la instància, demana que atesa la manca de resposta, s'obri un expedient sobre aquests fets. I, segons ha concretat a aquest diari, correspon que s'obri al secretari com a responsable d'atendre la petició.

L'Ajuntament ganxó ha sancionat recentment Sánchez amb una suspensió de sou i feina de set dies laborables ja que el va trobar culpable d'una falta de lleu de "lleugera incorrecció envers el públic o el personal del servei d'administració". Ell nega l'acusació.