La Policia Local de Palafrugell va localitzar dimecres a mitjanit sa i estalvi un home de 81 anys, els familiars del qual havien denunciat la seva desaparició sobre dos quarts de deu de la nit després que hagués sortit del seu domicili a dos quarts de sis de la tarda i no hagués tornat, possiblement perquè s'havia desorientat.

La Policia Local va traslladar la informació a tots els cossos policials, bombers i serveis sanitaris, així com a establiments públics susceptibles d'haver-lo vist. La Policia Local va dirigir un operatiu especial de recerca donades les característiques de la persona i, sobretot, pel fred i la forta tramuntana que bufava aquell dia en la població: quatre patrulles es van dedicar exclusivament a la recerca del desaparegut.

A dos quarts d'onze de la nit, la Policia Local va tenir coneixement que alguna persona l'hauria vist per la zona de l'empresa Avícola Maria. A partir d'aquest moment es va intensificar la recerca per aquesta zona, propera a espais boscosos, camps i una àmplia xarxa de camins i corriols que connecten Palafrugell, Begur i Pals.

Quan faltaven deu minuts per la mitjanit, una patrulla de la Policia Local va trobar l'home en el marge d'un camí, a uns tres quilòmetres del lloc on se l'hauria vist per últim cop. Un vegada localitzat, va ser traslladat al CAP de Palafrugell per a la seva atenció mèdica, ja que patia hipotèrmia i tenia lesions a la cara i les mans. Els agents van informar la família que havia estat localitzat sa i estalvi.