Més de 45o nens i nenes de les comarques gironines de totes les edats s´han acostat els últims dies a la seu central de Diari de Girona per entregar les seves cartes al patge reial.

Des de nadons fins als més crescuts, fins i tot els pares i mares, van voler fotografiar-se amb el patge reial situat a les portes de la seu d´aquest diari per entregar-li la carta als Reis Mags i per demanar-li els destijos pel nou any. El patge, encarregat de transmetre les il·lusions dels nens i les cartes als Reis, va estar durant tres dies a disposició dels més petits. Només ahir, van passar a visitar l´enviat d´Orient 150 nens i nenes de totes les edats, sumant més de 45o al total de menuts que li van entregar la carta.

Alguns dels centenars de menuts, que li van voler confiar les seves peticions, també li van voler entregar objectes personals, com un xumet, perquè els Reis vegin que ja s´han fet grans.

Durant els tres dies que s´hi ha estat, el patge s´ha fotografiat amb els que ho han desitjat i que han volgut guardar el dolç moment. A més, totes aquestes fotografies han estat publicades al Diari de Girona. Entre tots els nens i nenes que hagin parlat amb el patge se sortejaran regals. Nines, cotxes i diversos jocs seran algunes de les sorpreses que es podran endur els