EnTRaVESSAT A L'AUTOPISTA. En bolcar, el camió va ocupar pràcticament tota la calçada.Els dos remolcs van quedar girats i les tasq ues per aixecar-los es van complicar.El tràiler transportava vehicles Nissan. L'accident va causar cues de més de sis quilòmetres durant part de la tarda.

Un tràiler de dos remolcs que va bolcar ahir a l'AP-7 a Maçanet de la Selva va obligar a partir de quarts d'una a tallar el trànsit a l'autopista en sentit Girona durant més de quatre hores. Fins a les cinc de la tarda el trànsit no es va restablir normalment i durant el dia es van acumular cues de fins a sis quilòmetres a causa de l'embussament, segons va informar el Servei Català del Trànsit (SCT).

L'accident va tenir lloc poc després de dos quarts d'una del migdia. Un tràiler de dos remolcs carregat de tot terrenys nous de trinca -més d'una dotzena d'exemplars d'un pick-up de la casa Nissan- va bolcar i es va entravessar de manera que pràcticament ocupava els tres carrils pels quals discorre l'AP-7 a l'alçada de Maçanet. El camió va bolcar en una recta que es perllonga en sentit nord abans d'arribar al pont de l'àrea de descans propera a la sortida número nou de l'autopista.

El camió, un Mercedes Actros amb matrícula espanyola, va fuitar una mica de combustible en bolcar i els Bombers de la Generalitat van haver de netejar la calçada. Mentrestant, efectius de Trànsit començaven a desviar els vehicles fent-los deixar l'autopista per la sortida número deu, que queda a l'alçada d'Hostalric, i els feien enllaçar amb la carretera C-35, que mena a Maçanet a través de Massanes i Riudarenes. Els vehicles es podien reincorporar a la via ràpida per la sortida nou, pocs quilòmetres més endavant del lloc de l'accident.

Pel que fa al conductor del vehicle, un home veí de València, va ser evacuat amb ferides lleus a l'hospital de Sant Celoni. La retirada del camió bolcat va ser difícil perquè els dos remolcs que arrossegava la tractora es van bolcar en sentit contrari. Els van desenganxar i les grues, que van arribar al lloc passades les tres de la tarda, els van haver d'aixecar per separat.

L'autopista va estar totalment tallada entre tres quarts d'una i les dues de la tarda. Entre les dues i les tres, es va poder deixar pas als turismes per un carril mentre que els camions eren desviats per Hostalric. A les tres van tornar a tallar totalment el sentit Girona per retirar els remolcs i acabar de netejar la calçada. A tocar de les quatre de la tarda tots els vehicles van començar a circular pel tram de l'accident, i cap a dos quarts de cinc es va deixar definitivament de desviar el trànsit per la C-35. Tot i això, durant el dia es van acumular cues de més de sis quilòmetres arran de l'accident.