Els Mossos d'Esquadra estan investigant un incendi que, segons les primeres comprovacions, va ser provocat i que va calcinar dos cotxes a un carrer de la urbanització Aiguaviva Parc, a Vidreres. Poc després d'un quart de dues de la matinada, els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís que dos cotxes cremaven a un dels carrers del residencial. Després de gairebé una hora de feina els efectius del cos van donar per apagat l'incendi, que va calcinar totalment dos vehicles aparcats de costat: un Citroën Berlingo i un Hyundai Getz.

Els Mossos d'Esquadra, alertats pels veïns, van investigar i en principi, segons van informar ahir, l'incendi sembla provocat tot i que encara no se sap què haurien fet els piròmans per aconseguir calar foc als vehicles, que van quedar totalment cremats. Ara les dotacions especialistes del cos estudiaran si a les restes de l'incendi s'hi detecten substàncies inflamables. A l'espera dels resultats de la investigació, de moment no hi ha detinguts amb relació a aquests fets. Els Bombers també van avisar la companyia elèctrica perquè l'escalfor de l'incendi va afectar uns cables d'alta tensió que, a causa del reescalfament, es van avariar i emetien guspires. L'incendi no va afectar habitatges i tampoc persones.

Aiguaviva Parc va ser tristament cèlebre a la dècada dels 90 pels greus conflictes entre veïns, que fins i tot van arribar a extrems criminals. Per exemple, el president de la junta d'Aiguaviva Parc i posteriorment regidor de CiU a Vidreres, Antoni Gisbert, va patir un atac amb còctels Molotov a casa seva. Els conflictes venien a causa de les diferències d'opinions en la gestió d'aquest gran residencial, la urbanització més extensa d'Europa.