Després que el concurs per construir la piscina olímpica de Lloret quedés desert per falta d'inversors, el govern (CiU, PP) ha decidit fraccionar la construcció d'aquesta àrea esportiva i finançar-la a costa de les arques municipals. Així doncs, el proper dilluns el plenari aprovarà l'expedient de contractació de l'obra que consistirà en la construcció d'una piscina de 50 metres, una sala de gimnàs de 290 metres quadrats i els corresponents vestuaris, tot plegat ascendirà a un import de 12.731.397,42 euros. El regidor d'Esports, Ivan Tibau (CiU), indica que les obres començaran al maig i tindran una durada d'entre 18 i 20 mesos. Apunta també que probablement la gestió del complex acabi externalitzant-se a una empresa privada.

Per tal de tirar endavant aquesta obra el govern ha modificat per compte propi el projecte constructiu que estava aprovat per unanimitat del plenari i que vinculava la cimentació de la piscina a la creació de tres sales de gimnàs, una zona lúdica d'aigües, una sala de tractament de bellesa i un saló de rem. Per aquesta raó, l'oposició expressa el seu malestar ja que el que s'aprovarà dilluns vinent és, en essència, "un projecte diferent".

La modificació de la piscina també comportarà que Lloret no pugui acollir campionats de natació sincronitzada, tal i com es preveia inicialment. Si en el projecte aprovat per unanimitat s'especificava que la part central de la banyera havia de disposar d'una profunditat de tres metres per adaptar-se a la normativa d'aquest estil els canvis incorporats eliminen aquest punt i uniformitzen la profunditat de tota la piscina en dos metres.

L'Ajuntament assegura que la modificació del projecte ha estat fruit de la situació de crisi econòmica actual però el portaveu del GRILL, Joaquim Teixidor, ho posa en entredit assegurant que "si l'alcalde hagués volgut aquesta piscina ja estaria feta" i afegeix que ara serà "un projecte mutilat". Teixidor també retreu al govern que hagi actuat d'esquenes a la resta de grups en no informar dels canvis.

Tant el PSC com Esquerra comparteixen aquesta valoració. El regidor socialista, Joan Carles Amaya, va més enllà i indica que la decisió del Govern comportarà un "endeutament municipal important" i emfatitza que no s'ha aportat "l'informe de viabilitat econòmica".

Des d'ERC, el seu portaveu, Eduard Coloma, es queixa que "no s'ha informat a l'oposició dels canvis" i assegura que la seva formació haurà de meditar el vot respecte a la construcció de la piscina perquè "no és el mateix projecte i no ens l'han explicat". Fins i tot, el regidor apunta que aquesta modificació "sembla estar buscant rèdits electorals a un any de les eleccions per captar vots al preu que sigui".