El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) ofereix des d'ahir quatre trajectes en dies lectius entre Palafolls, Blanes i Girona. Dos d'anada i dps de tornada. L'objectiu és millorar les connexions amb transport públic en hores punta des del municipi de Palafolls a la ciutat de Girona, així com a la universitat. D'aquesta manera, els horaris s'han dissenyat per assegurar la coordinació horària amb el bus urbà de Girona i garantir l'accés a la universitat.

Els nous serveis neixen a partir de la línia d'autobús interurbana que enllaça actualment Blanes i Girona, amb 20 connexions diàries. Deu d'anada i deu de tornada. I, d'aquesta manera, des d'ahir, quatre d'aquests trajectes també arribaran a Palafolls.

Els serveis, des de Palafolls sortiran a les 6.05 i les 6.50, per arribar a l'estació d'autobusos de Girona a les 7.30 i les 8.05 hores, respectivament, on podran enllaçar amb el bus urbà de Girona per arribar a la universitat.

Dos d'anada i dos de tornada

En sentit contrari, els serveis sortiran de Girona a les 15.15 i les 19.30 hores, per a arribar a Palafolls a les 16.35 i les 20.50 hores, respectivament. Aquests serveis formen part de les actuacions incloses al Pla de transports de viatgers de Catalunya 2008-2012 aprovat pel Govern.