El Departament de Política Territorial i Obres Públiques aprovarà aviat el projecte del carril bus entre Blanes i Lloret de Mar, després de finalitzar l'estudi de les al·legacions. Així ho va anunciar el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, durant la seva visita a Blanes per signar el conveni de la llei de Barris. "S'ha acabat el treball d'estudi de les al·legacions i confecció del carril bus entre Blanes i Lloret i, per tant, aprovarem aviat l'estudi informatiu i anirem pel projecte", va comentar el conseller Nadal.

El projecte preveia una inversió per part de la Generalitat d'invertir 30 milions d'euros i estava previst aprofitar al màxim la carretera GI-682 que connecta els dos municipis. En total, la previsió era crear vuit parades al llarg del recorregut. L'opció escollida, que era la construcció del nou carril bus, va aparcar les altres que eren la connexió dels dos municipis a través d'un tramvia o del tren. Aquestes opcions, però, van quedar sobre la taula.

Per altra banda, el conseller també va anunciar que s'arreglarà el carril bici de la GI-600, com havia demanat l'alcalde de Blanes, Josep Trias, en una carta.