Els Bombers de la Generalitat han rebut l´avís, a les 15.23 hores, d´una persona atrapada per una allau a la zona del Cim de Bastiments, a Ull de Ter (Ripollès). L´home, que feia esquí de muntanya i anava sol, ha quedat sepultat de mig cos com a conseqüència de la caiguda de la neu.

Els Bombers de la Generalitat s´han mobilitzat amb dos helicòpters, el Grup d´Actuacions Especials (GRAE), un infermer del Grup d´Emergències Mèdiques (GEM) i dues dotacions terrestres. S´ha localitzat l´home i els Bombers han dut a terme les primeres maniobres d´atenció sanitària.

El ferit ha estat evacuat a l´Hospital Doctor Trueta de Girona, amb símptomes d´hipotèrmia i diverses fractures a les extremitats inferiors.

Per una altra banda, a les 14.28 hores, s'ha rebut un avís d´un accident de muntanya a la Vall de Boí (Alta Ribagorça). Segons les informacions facilitades, una dona ha patit una caiguda mentre participava a una competició d´esquí en la modalitat "free ride" a l´estació de Boí Taüll.

El Grup d´Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat (GRAE) ha atès l´accidentada i l´ha evacuada amb helicòpter fins al pàrquing de l´estació. La dona ha estat evacuada a l´Hospital de Tremp, amb fractures al canell i a la cama.