El conseller d'Interior, Felip Puig, va assegurar ahir a Campllong que aquest estiu hi haurà reforços dels Mossos d'Esquadra durant tota la temporada turística a les diverses localitats de la Costa Brava. Puig, a més, va destacar que la campanya per a reforçar la seguretat s'iniciarà a patir del proper mes de juny.

El conseller, que va estar present a la 29a Fira de Primavera de Campllong, va recórrer el certamen acompanyat de l'alcalde, Lluís Freixas saludant a molts expositors i paradistes, i va entregar també alguns premis del Concurs Morfològic de Vaques Frisones. El conseller va deixar molt clar així mateix que, respecte al govern anterior, «hi ha hagut un canvi d'estil de la conselleria envers l'actitut dels Mossos d'Esquadra, que es tradueix en una feina més productiva que repressiva».

La 29a Fira de Primavera de Campllong, que es va inaugurar el passat dissabte, ha aplegat enguany uns 28.000 visitants, alguns menys que els de l'any passat, per haver coincidit amb altres fires a les comarques gironines, i ha comptat amb més de 130 expositors.