Convergència i Unió de Lloret de mar va emetre un comunicat recordant que cap de les denúncies que el líder del Millor, Marc Fuertes, va fer contra els membres de l'equip de govern de la ciutat s'ha admés a tràmit. CiU va explicar, a més, que en canvi sí que Fuertes ha resultat imputat per delictes de calúmnies, injúries i amenaces.

Per CiU Fuertes va utilitzar la lentitud de la justícia per fer propganada electoral i critiquen que el representant de Millor no hagi desmentit les acusacions que els tribunals han desestimat. A més la Federació Nacionalista retreu a Fuertes que el seu interés polític neixi després d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que resolia que la seva empresa no pot continuar realitzant el servei de carrilet turístic per Lloret. Els nacionalistes consideren que Fuertes vol entrar al consistori un cop veu afectat el seu negoci privat.

El comunicat de Convergència i Unió fa referència a diverses denúncies que Fuertes va presentar contra representants del partit. Per exemple recorda que el jutjat de Blanes ha desestimat una denúncia de Fuertes contra l'alcalde en funcions de la ciutat, Xavier Crespo, en el qual l'acusava de malversació de fons públics. En aquesta denúncia, qui ha sortit malparat és Fuertes, que ha estat imputat per un delicte d'injúries.