Palamós acull demà la 19a Botiga al Carrer amb la festa Terra de Pirates. El circuit va des de l'avinguda Onze de Setembre fins La Planassa, i tot el nucli del casc antic on des de les deu del matí fins les nou del vespre hi haurà parades dels establiments associats a Fecotur, oferint els seus productes al carrer. Entre les parades els visitants trobaran dues Tavernes pirates: "La Taverna Jack Sparrow" i "La Taverna Bucaneros, Piratas Cubanos". En aquests punts els visitants podran trobar begudes i menjars pirates com ara mojitos, i altres relacionats amb la temàtica pirata.

També durant tot el dia hi haurà "l'Abordatge pirata!", actuacions teatralitzades amb actors vestits de pirata que es passejaran per tot el circuït de la Botiga al carrer, buscaran tresors amagats, faran lluites, etc... També hi haurà diversos espectacles de malabars, xanques, i espectacles teatralitzats itinerants on s'interactuarà amb el públic assistent. L'actuació d'un dels grups teatrals es basarà en la història de la pirateria del segle XVIII a Palamós, i un altre grup farà actuacions amb pirates de fantasia.

També comptarà amb la col·laboració de la colla de carnaval Els Pirats que acompanyanaran aquesta festa, i la seva carrossa, decorada com a galeó pirata, serà l'escenari des d'on es faran totes les proves participatives amb el públic, divertides i dinàmiques, com ara la subhasta dels tresors pirates amb les que aconseguiran diferents premis.

Per als més petits hi haurà castells inflables a la Planassa, als que hi podran accedir gratuïtament amb els vals de 5 minuts que els obsequiaran els botiguers per les compres fetes a les seves parades, i també hi haurà la ludoteca El Cau Pirata.