Un home va entrar ahir a la seu dels serveis socials de Maçanet de la Selva i va amençar de matar-se en conèixer que no havia rebut el PIRMI, una ajuda econòmica per a persones amb dificultats d'exclusió. Minuts després va arribar la policia, que es va endur l'home al centre d'atenció primària perquè l'atenguessin, ja que, segons va confirmar la policia, es trobava en un estat de nervis i ansietat destacat.

Els fets van passar ahir al migdia, quan l'home d'entre 40 i 50 anys va entrar a la seu dels Serveis Socials de Maçanet de la Selva, que es troben a la masia de Can Falló, per demanar si li podien dir si havia cobrat el PIRMI. Sembla ser que l'home és un habitual dels serveis socials i que sovint hi va per conèixer l'estat de les ajudes. En aquell moment doncs, els treballadors municipals van fer la consulta i li van confirmar que encara no havia rebut la prestació. Just en aquell moment, l'home va treure un ganivet força llarg, del tipus de tallar pernil, i va cridar, amenaçant, que havia vingut a "suicidar-se", segons van confirmar fonts dels Mossos d'Esquadra. Els treballadors municipals, espantats, van abandonar el local i van avisar la policia.

L'individu es va quedar dins de la seu dels serveis socials i quan van arribar els vigilants municipals no va oposar cap mena de resistència. Segons van explicar fonts del Mossos d'Esquadra, que posteriorment es van fer càrrec del cas, l'individu va ser traslladat al centre d'atenció primària, perquè pogués ser atès per l'estat de nervis que presentava.

Segons van destacar els Mossos, l'home no va amenaçar de fer mal a cap dels treballadors i ningú va resultar ferit. De fet, ni ell mateix, ja que tot i que en un primer moment va intentar autolesionar-se, finalment no ho va fer. Al local hi havia tres treballadors i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els vigilants municipals i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra. Tot va quedar doncs, en un petit ensurt i no es va haver de lamentar cap dany personal.