El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) de Tossa de Mar, a l'oposició a l'Ajuntament,

denuncia que l'equip de govern (TU i PSC) liderat per l'alcaldessa, Gisela Saladich, i la socialista Pilar Mundet "incompleixen" en el primer any d'aplicació el pla de sanejament econòmic 2012-2014, que va aprovar aquest nou equip de govern.

Segons el grup de CiU, el pressupost 2012 aprovat pel TU-PSC "confirma la tesi de CIU que l'augment exorbitant de l'IBI en un 69 per cent no servirà per a res més que per seguir incrementant la despesa ordinària per damunt de les possibilitats del municipi". I alhora, segons el grup municpal, també confirma que "les promeses d'austeritat fetes pel TU durant la campanya electoral són un frau". I és que segons el grup convergent liderat per Immaculada Colom, el Pla de Sanejament 2012-2014 aprovat pel TU-PSC va preveure un volum de despeses corrents per a l'any 2012 de 8.107.000.

I en canvi, segons CiU, l'equip de govern actual "ha infringit aquest objectiu, perquè han aprovat un volum de despeses corrents per al 2012 que excedeix en 476.300 euros el límit de despesa que es varen comprometre a respectar en aquest primer exercici". Altres infraccions que denuncia CiU, corresponen al capítol de despeses de personal, "que excedeix en 128.800 euros el límit fixat pel pla de sanejament o les despeses en béns corrents i serveis, que excedeixen aquest límit en 355.500 euros".