Cristian Donaire, de 21 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols, va morir ahir al matí quan va sortir de la via i va topar contra un arbre amb el cotxe que conduïa. L'acompanyant del vehicle, Manuel Matias de 20 anys, també veí de Sant Feliu i jugador del Guíxols, va ser traslladat cap a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu. Els Bombers de la Generalitat van assenyalar que l'accident va tenir lloc ahir, al voltant de dos quarts de set del matí, al quilòmetre 40,9 de la C-253 (la carretera de Palamós), que passa pel nucli urbà de Sant Feliu de Guíxols.

El vehicle, un Peugeot 307 de color blanc, en què anaven els dos joves veïns de Sant Feliu, venia de Platja d'Aro. El turisme, després de creuar el carrer, va sortir de la via i va impactar contra un arbre situat just al voral de la carretera que travessa el municipi. A conseqüència del xoc, el conductor del cotxe, Cristian Donaire, va morir. Mentre que l'acompanyant, Manuel Matias, va quedar ferit en estat greu i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta.

Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar tres dotacions del cos de Bombers, que van haver de treure els dos ocupants del vehicle, perquè havien quedat atrapats a l'interior del cotxe.

La carretera C-253, on va tenir lloc l'accident d'ahir, és una via que ja ha presentat, en anteriors ocasions, un risc elevat de patir accidents. En concret, segons un estudi del RACC publicat a finals de ?l'any 2006, la C-253 estava aleshores en la cinquena posició del llistat de carreteres més perilloses de les comarques gironines.

Dos ferits a Banyoles

Ahir també es va produir un altre accident, a tres quarts de tres de la tarda al carrer de Mata de Banyoles, quan dos vehicles i una moto van col·lidir. Els dos ocupants de la moto van resultar ferits.

Precisament, l'accident d'ahir a Sant Feliu de Guíxols és el segon de l'any 2012 que ha tingut lloc a carrers interiors d'un municipi i que ha acabat amb una víctima mortal. Així, el passat divendres 13 de gener va morir un motorista al nucli urbà de Banyoles, després de xocar contra un camió i quedar atrapat sota el vehicle.