El grup del Millor, a l'oposició de Lloret de Mar, demanarà en el proper ple a través d'una moció que totes les factures que entrin al consistori tinguin un registre d'entrada i que aquest fet sigui indispensable per a la seva "acceptació i comptabilització". Segons el grup, "és una pràctica habitual que no es registrin les factures", de manera que no es pot controlar si es paguen a temps. Per això, argumenta el Millor, també reclama en la moció que el pagament es faci respectant l'ordre i data d'entrada de les factures al registre.

Segons el Millor, "l'actual sistema de control d'entrada de l'Ajuntament de Lloret facilita l'arbitrarietat i provoca una manca total de garanties pels proveïdors". El grup assegura que no es pot saber si es paga en els terminis legals: "És una pràctica habitual que no es registrin les factures en el moment de ser presentades a l'Ajuntament, per tant, no es coneix el dia de presentació i en conseqüència no es pot determinar el termini obligatori de pagament", critiquen des del Millor.

A més, asseguren que coneixen casos en què s'han pagat primer factures que havien arribat molt més tard: "Hi ha coneixement de factures abonades a proveïdors per davant d'altres que porten molt més temps presentades". Per tot això, el Millor vol que l'Ajuntament registri totes les factures que arribin i que es vagin pagant en funció de l'ordre d'entrada.

Finalment, el Millor destaca en el text del document que "són molts els ajuntaments que requereixen aquest procés".