L'Audiència de Girona ha absolt dos cambrers de Lloret de Mar que s'enfrontaven fins a 6 anys de presó per estafa, falsificació continuada de document mercantil i apropiació indeguda. Segons la sentència, no ha quedat acreditat que s'embutxaquessin més de 6.000 euros de les consumicions cobrant a clients i després anul·lant els tiquets per fer desaparèixer la despesa.

La sentència ressalta que tampoc hi ha cap prova que indiqui que les anul·lacions que feien a través del sistema informàtic que utilitzaven per fer les comandes "no es corresponguin amb la realitat". En el judici, els cambrers van argumentar que si la caixa no quadrava era per "errors" i no perquè haguessin ficat mà a la caixa.

"En poques ocasions hem presentat l'exercici d'una acusació tan òrfena de prova". El magistrat Adolfo García Morales, ponent de la sentència, ja deixava clar d'entrada que no hi ha cap tipus de prova que indiqui que els dos cambrers de Lloret de Mar es van enriquir a costa de quedar-se petites quantitats de diners de tiquets que, un cop cobrats, anul·laven.