Dues cases de Bàscara (Alt Empordà) van ser víctimes d'un robatori la tarda del dia de Reis. Un dels robatoris va tenir lloc a una casa situada al carrer Parets. Els lladres van entrar a través d'una terrassa i van forçar la porta. Un cop a dins, es van endur joies. L'altre robatori va passar en una altra casa situada al passeig Catalunya. Allà, els lladres van tornar a forçar una persiana i una porta corredora per accedir a l'habitatge, d'on van endur-se joies, diners i una càmera de vídeo. En ambdós casos no hi havia ningú dins la casa quan els lladres hi van entrar. Els Mossos d'Esquadra estan investigant si els dos casos podrien estar relacionats i de moment no hi ha detinguts.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant dos robatoris a dues cases del municipi empordanès de Bàscara. Els fets van passar la tarda de Reis. Quan els lladres van entrar a les dues cases no hi havia ningú a dins i els propietaris es van adonar del robatori quan van tornar a la nit. Prova d'això és que els dos fets es van denunciar davant la policia la nit del mateix 6 de gener.

Un dels robatoris va tenir lloc a una casa del carrer Parets. En aquesta ocasió, els lladres van entrar al domicili a través d'una terrassa i van forçar la porta per poder entrar a dins d'una de les habitacions. Després de remoure les pertinences dels propietaris, es van endur algunes joies.

L'altre cas va passar a un domicili del passeig Catalunya. Aquí els lladres van entrar també per una terrassa que tenia accés directe al menjador. Per entrar, van forçar la persiana i la porta corredora. D'aquesta casa se'n van endur diners, joies i una càmera de vídeo.

De moment no hi ha detinguts i els Mossos investiguen si els dos robatoris podrien ser obra d'una mateixa persona.