L'escola verda CEIP El Rajaret de Bellcaire d'Empordà s'inaugura aquest dilluns a les quatre de la tarda i, una hora després, es farà el mateix amb la llar d'infants El Rajolí, amb l'assistència del director territorial a les comarques gironines del departament d'Ensenyament, Albert Bayot, i la directora dels serveis territorials de Governació a Girona, Núria Gómez.

Pel que fa a l'escola verda, el 15 de desembre de 2012, una representació del comitè d'escola verda El Rajaret va desplaçar-se al Prat de Llobregat per assistir a l'acte organitzat pel Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat amb motiu de recollir el distintiu que, a partir d'ara, identificarà al CEIP Rajaret de Bellcaire d'Empordà com a escola verda. Aquest distintiu significa que el centre gestiona, organitza i porta a terme accions educatives amb la finalitat d'afrontar els nous reptes i valors sostenibles i assentar les bases perquè els escolars ja de petits siguin respectuosos amb els valors mediambientals.

Al final d'aquests actes hi haurà animació infantil a càrrec de Mireia Monterde i xocolatada per tothom, segons han informat des de l'Ajuntament.