La pàgina web de "Blanes 12" ha rebut més de 4.500 consultes per conèixer les ofertes i les activitats que hi haurà aquest cap de setmana en els primers dies en funcionament, segons va destacar l'Ajuntament de la localitat. Les promocions dels establiments comercials, amb prop de 1.600 consultes, són les que han despertat un major interès entre el públic, sobretot en roba, complements, alimentació i calçat. En segon i tercer lloc se situen les 1.500 consultes que s'han fet a les promocions que ofereixen els locals de restauració, així com les 1.300 per conèixer les activitats programades per tots tres dies.

Les ofertes dels establiments d'allotjament adherits a Blanes 12 han rebut més de 800 consultes, mentre que les reserves realitzades -tot i que encara no es disposa de xifres definitives- arribarien a unes 50. En aquest sentit, l'Ajuntament va destacar que encara queden places d'allotjament per omplir als 22 establiments que participen.

En base a aquest nombre de consultes que fins ara s'han registrat a la web promocional, des de l'organització es preveu una gran afluència del visitant local o proper, que no es planteja pernoctar al municipi.