Tretze estudiants van rebre ahir els premis a treballs de recerca de Batxillerat que el Consell Social de la UdG atorga des del 2000 en col·laboració amb el Col·legi d'Arquitectes, la Direcció General de Joventut, la Diputació, els consells comarcals i l'Ajuntament de Girona. Des de 2012 compten amb el patrocini de les escoles adscrites a la UdG amb seu a Salt.

Els guanyadors obtenen la matrícula gratuïta a qualsevol estudi que s'imparteix a la UdG i reben una quantitat per a l'adquisició de material educatiu. Enguany s'hi han presentat 336 estudiants de 124 centres gironins, d'Osona, el Maresme i el Vallès Oriental.

Els premiats són Elsa Cano, de l'institut Josep Brugulat (Banyoles); Adriana Colomer, del Montessori; Júlia Crosas (Malgrat); Roser ?Obra?dor, del Bosc de la Coma (Olot); Zaira Amargant, de l'institut de Santa Coloma; Èrika Gómez (La Garriga); Gil Roquet, del Vedruna de Ripoll; Sílvia Vicente (Vic); Oumayma Chairi el Kammel, de l'institut de la Bisbal; Sílvia Casals, del Salvador Espriu (Salt); i Celia Sanmartín, del Coll i Rodés (Lloret de Mar).