L'Ajuntament de Blanes ha prorrogat dos mesos la retirada d'autocaravanes de l'aparcament que hi ha a la zona propera del riu Tordera.El febrer, l'Ajuntament va rebre l'autorització judicial per ?precintar aquesta activitat, considerada il·legal perquè es troba en sòl no urbanitzable i està protegit pel Pla director del sistema costaner, de manera que no pot acollir cap aparcament. Segons han explicat fonts municipals, l'Ajuntament ha concedit aquests dos mesos més (fins a mitjans octubre) perquè el responsable de l'activitat ha de reubicar les autocaravanes i, amb les que són propietat d'estrangers, té dificultats per localitzar-los i que vinguin a treure-la.

El precinte de l'activitat es va fer el passat 20 de febrer i, segons va comunicar aleshores l'alcalde, Josep Marigó, si es volen retirar les caravanes, s'ha de demanar permís a l'Ajuntament o a la Policia Local; mentre que no hi pot entrar cap de nova. Una situació que un veí ha denunciat a l'Ajuntament que no es compleix. Així, ha presentat un parell d'al·legacions on afirma que s'ha trencat el precinte i que l'activitat segueix desenvolupant-se sense cap problema ni impediment. De fet, afirma que hi ha més vehicles que abans.

La Policia Local ho controla

No obstant això, tant les fonts municipals com el responsable de l'activitat han negat que hi hagin entrat autocaravanes. Així, des de l'Ajuntament han informat, com ja va dir l'alcalde, que la Policia Local vetlla perquè no funcioni l'activitat i no introdueixi més vehicles a l'aparcament.

D'altra banda, el responsable de l'activitat d'autocaravanes té un altre emplaçament que també utilitza com a aparcament, i que en aquest cas sí que està en regla. La comissió d'Urbanisme va donar llum verd al projecte, que es troba la zona de Mas Cremat.